Ο Δήμος Σαρωνικού παρουσιάζει το πρώτο βίντεο ανάδειξης της τουριστικής του ταυτότητας με τίτλο «Η εκδρομή».

«Η εκδρομή» είναι το πρώτο promo βίντεο που δημιούργησε ο Δήμος Σαρωνικού για να επικοινωνήσει την φρέσκια τουριστική του ταυτότητα στο ελληνικό αλλά και διεθνές κοινό. Μία προσπάθεια που αποτυπώνει με έναν όμορφο και ιδιαίτερο τρόπο τη χαρά και την απόλαυση που γεφυρώνονται από την παράδοση, την απλότητα και τη απαράμιλλη φυσική γοητεία του τόπου και που συντελούν σε μία ρεαλιστική και υπέροχη απόδραση από την καθημερινότητα μιας πόλης, μιας ζωής.

«Η εκδρομή» είναι το πρώτο από μία σειρά promo videos που ο Δήμος Σαρωνικού παρουσιάζει και ετοιμάζει για να αναδείξει το τουριστικό του προϊόν σε όλες τις διαστάσεις του. Από το συναίσθημα και την απόφαση, στη βιωματική πια εικόνα που είναι τελικά πολύ πιο εύκολη και προσιτή μέσα στην καθημερινότητα. Μια νέα τουριστική ταυτότητα γεννιέται και ταξιδεύει μέσα από τις μορφές των νέων ανθρώπων που αφήνουν πίσω τους κάτι συμβατικό για να βιώσουν όλα όσα μοναδικά και συναισθηματικά ένας υπέροχος τόπος μπορεί και προσφέρει στους πολυάριθμους επισκέπτες του κάθε χρόνο και μάλιστα τόσο κοντά στην πρωτεύουσα Αθήνα.

Ένα promo βίντεο που φέρει τη σκηνοθεσία του Χρήστου Γκίνη, με την Ειρήνη Αναγνώστου και τον Τριαντάφυλλο Εσκίογλου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και την συγκινητική και ιδιαίτερη συμμετοχή των ίδιων των κατοίκων και συλλόγων του Δήμου Σαρωνικού που επέλεξαν να κάνουν αυτή την ταινία και δική τους υπόθεση. Σαν τη ζεστή φιλοξενία που πάντα προσφέρουν. Τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς. Η συνέχεια επί της οθόνης και επί της Σαρωνικής γης και θάλασσας.