Απολαύστε ξανά και ξανά τον τόπο μας ή γνωρίστε για πρώτη φορά τις ομορφιές και τις συγκινήσεις που η Σαρωνική γη απλόχερα προσφέρει. Με το δικό σας όχημα ή με κάποιο δημόσιο μέσο μεταφοράς, καλοκαίρι ή χειμώνα, άνοιξη ή φθινόπωρο, στη θάλασσα, στο βουνό ή στην ενδοχώρα, με αγάπη για την παράδοση και την ιστορία ή με αγάπη για τα σπορ, με την εικόνα μιας βουτιάς στα πεντακάθαρα νερά «σφηνωμένη» στο μυαλό ή τις μυρωδιές απ το φρεσκοψημένο κρέας να τυραννούν την όσφρηση, με βόλτα στο αναζωογονητικό δάσος του Κουβαρά ή δίπλα στην αρμύρα της θάλασσας της Σαρωνίδας, με ένα ποτό πάνω στο κύμα ή στον ερημικό βράχο παρέα με το ηλιοβασίλεμα, με wins surf στην Ανάβυσσο ή με πεζοπορία στην Π. Φώκαια, με φρέσκα θαλασσινά δίπλα στη θάλασσα ή με πικ νικ στα ιστορικά λιβάδεια της ενδοχώρας, με οινογευσιγνωσία σε κάποιο οινοποιείο ή με διάβασμα δίπλα στα βυζαντινά μνημεία, με αγνάντι από τα υπέροχα φυσικά μπαλκόνια των βουνών μας ή παίζοντας με παρέες στην αναζήτηση κάποιου κρυμμένου «θησαυρού», με έναν παγωμένο η ζεστό καφέ στο τραπεζάκι ή στο χέρι, με ένα κοκτέιλ στο ξενοδοχείο ή στο μπαράκι, με όποιο συνδυασμό κι αν εσείς προτιμάτε, εμείς είμαστε εδώ, κάθε εποχή του χρόνου για να σας κάνουμε να απολαύσετε την επίσκεψη ή τη διαμονή σας. Το να είσαι ή να ζεις τόσο κοντά στην πρωτεύουσα Αθήνα και να έχεις πολλές φορές την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε μέρη ή τόπους μακρινούς, είναι μία βιωματική απόδραση που από μόνη της αποτελεί μία εντυπωσιακή εμπειρία.

Ένας ιδανικός επίσης τόπος για να διοργανώσετε το συνέδριο ή τις επαγγελματικές σας συναντήσεις και παρουσιάσεις σε μία πληθώρα κλασικών, σύγχρονων και εναλλακτικών χώρων. Το ίδιο ισχύει και στις περιπτώσεις που επιλέξετε να απολαύσετε τα ιδιαίτερα γεγονότα της ζωής σας σε έναν τόπο που προσφέρεται για κάνει τις στιγμές σας αυτές, αξέχαστες.

Ο τόπος μας είναι επίσης ένα ιδανικό ορμητήριο για εκδρομές ή επισκέψεις και σε ενδιαφέρουσες γειτονικές προς τον Δήμο μας περιοχές. Με άνεση και ευκολία (μόλις 15χλμ από την Παλαιά Φώκαια) θα χαρείτε την επίσκεψή σας στον αρχαιολογικό χώρο και το ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, θα βιώσετε τον ιερό τόπο της θεάς Άρτεμις στον αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο στην Βραυρώνα Μαρκοπούλου (μόλις 13χλμ από τα Καλύβια) ενώ μπορείτε να θαυμάσετε και το ανοιχτό αρχαίο θέατρο του Θορικού δίπλα στο Λαύριο (μόλις 12χλμ από την Ανάβυσσο).

Για πολλούς μας επισκέπτες, είναι η τελευταία εικόνα και αίσθηση πραγματικών διακοπών πριν επιβιβαστούν στο αεροσκάφος της επιστροφής, για κάποιο άλλο σημείο της Ελλάδας ή για κάποια άλλη χώρα του εξωτερικού.

Ήλιος-Θάλασσα, Φύση, Γαστρονομία, Πολιτισμός, όποια κατηγορία ψυχαγωγίας και δράσης κι αν επιλέξετε, πιστεύουμε ότι θα είναι μία ιδιαίτερη  βιωματική Εμπειρία στον τόπο μας που κουβαλά υπέροχες Ιστορίες.