Μοναδικός ο τόπος του Δήμου Σαρωνικού για πραγματική απόδραση και απόλαυση της φύσης. Και τί ωραιότερος τρόπος από τα ίδια τα σπορ στη φύση.  Με ένα καθαρά μεσογειακό κλίμα που βοηθάει την άσκηση στη φύση καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, είναι πραγματικά πολλές οι δυνατότητες και οι ευκαιρίες, μόλις μισή ώρα από την πρωτεύουσα Αθήνα, για να απολαύσετε το σπορ που σας ταιριάζει.

Πεζοπορικές διαδρομές και μονοπάτια απ’ τη θάλασσα μέχρι το βουνό στα οποία μπορείτε επίσης να τρέξετε όσο θέλετε και αντέχετε, εντυπωσιακά φυσικές και τεχνητές πίστες για mt bike, μεγάλοι δρόμοι για ποδηλασία δρόμου, σύγχρονοι ιππικοί όμιλοι, αθλητικά courts και clubs, απάνεμα σημεία για διαλογισμό, στρέτσινγκ και yoga, φυσικές υδάτινες πίστες  για ιστιοπλοΐα – windsurf – kite surf και φυσικά υπέροχες παραλίες και βυθοί για κολύμπι – snorkeling – scuba diving, όλα μαζεμένα σε έναν υπέροχο τόπο που η φυσική του ομορφιά τονώνει τις αισθήσεις και ξυπνά το κορμί που διψάει για δράση και υγεία. 

Εσείς δεν έχετε παρά να βεβαιωθείτε για την ετοιμότητα της φυσικής σας κατάστασης και του εξοπλισμού ασφαλείας σας και φυσικά να επιλέξετε ό,τι πραγματικά σας γεμίζει για να το κάνετε με αγάπη και αποτελεσματικότητα. Η Σαρωνική γη και θάλασσα στη διάθεσή σας και πάντα με τον απόλυτο του σεβασμού που αρμόζει στο πανέμορφο και υγιές φυσικό τοπίο και το περιβάλλον του.