Σαν τόπος ευλογημένος από τη φύση, έχουμε τη χαρά και την τιμή να μπορούμε να σας προσφέρουμε και τα καλύτερα προϊόντα που η ίδια η φύση, είτε παράγει, είτε βοηθάει στο να τα παράγουμε εμείς. Πέρα του ότι βρισκόμαστε στον αυθεντικό τόπο των Μεσογείων, όλα τα συστατικά της Μεσογειακής Διατροφής βρίσκονται στη γη μας. Το λάδι και η ελιά, το κρασί, το κρέας και τα γαλακτοκομικά, τα φρούτα και τα κηπευτικά, τα φιστίκια (τύπου Αιγίνης), όλα ευλογημένα να αποτελούν τα βασικά στοιχεία της καθημερινής μας διατροφής.

Φυσικά, αποτελούν και τις πρώτες ύλες όλων των ντόπιων παραγωγών που σας προσφέρουν καθημερινά και με φροντίδα αυτά τα αγνά και βραβευμένα προϊόντα τους. Αναζητήστε τα σε κάθε σας επίσκεψη και θεωρείστε τα σαν δώρο του τόπου μας για την επίσκεψη ή τη διαμονή σας εδώ.

Κάθε φορά που θα διασχίζετε τη Σαρωνική γη και θα προσπερνάτε ή θα περιδιαβαίνετε τη γη μας, μη διστάζετε να σταματάτε για να παρατηρείτε τους υπέροχους ελαιώνες, αμπελώνες και οπωρώνες που συνυπάρχουν μαζί μας αιώνες τώρα. Άλλωστε, δεν είναι τυχαία η αμπελουργική παράδοση αιώνων που κατέστησε τα Μεσόγεια ως έναν από τους αρχαιότερους τόπους παραγωγής του κρασιού.